'Telkens wanneer je iemand ontmoet, bedenk dan dat het een heilige ontmoeting is. Zoals je hem ziet, zie jij jezelf. Zoals je hem behandelt, behandel jij jezelf. Zoals je over hem denkt, denk jij over jezelf. Vergeet dit nooit, want in hem zul jij jezelf vinden of verliezen.' - Een cursus in wonderen.

Op mijn 25ste is de Cursus in Wonderen op mijn pad gekomen en meer recent de IEMT methode. Ik heb geleerd dat projecties een bron van informatie zijn over de mind. Wil je veranderen dan dien je jouw denken te veranderen. Niet de focus op het veranderen van de ander of de wereld maar de focus op jezelf. Op jouw denksysteem. Hoe bevrijdend is dat!

 

Dagelijks kies ik voor zelfreflectie en vergeving. Mijn transformatieproces is van buiten- naar binnen gericht, van moeten naar zijn, van oordelen naar waarnemen, van weerstand naar accepteren, van hard werken naar flow, van analyseren naar intuïtie, van complex naar eenvoud....

In mijn werk als coach en HR professional begeleid ik mensen om te werken vanuit hun ware potentieel en het creëren van synergie binnen organisaties. Synergie ontstaat als er meer bewustwording komt. De essentie van coaching is bewustwording. Mijn specialisme is coaching en vraagstukken op het gebied van aantrekkelijk werkgeverschap/cultuur, leiderschap/zelfsturing, vitaliteit en talentmanagement.  

 

Mijn klanten zijn o.a.: ​Quint Wellington Redwood, Nationale Politie, KPN, InSpark, Bakkerij Bartels, Ziekenhuis Tergooi, UWV,  PPG Coatings Nederland, Delta Lloyd, Uretek, Gemeente Leiderdorp, Stichting Tabijn en dutchview.

Klanten aan het woord...
Doortastend, mensenmens, professioneel en effectief. Doorziet het vraagstuk en de mens die tegenover haar zit. Maakt impact en helpt je vooruit.
~ T. Goense
"Als je het niet kunt veranderen, verander dan hoe je erover denkt", want tenslotte heb je daar alleen invloed op. Dat kwam elke keer naar voren tijdens de coaching van Gelanda. Een waardevol coachingstraject doorlopen, wat me echt aan het denken heeft gezet om keuzes te maken.

- R. van de Pouw Kraan

Talent Management en coaching zit Gelanda in het bloed. Ze heeft een open houding en is zeer toegankelijk. Ze luistert, maakt scherpe observaties, denkt mee in oplossingen en weet je ook op de juiste momenten die confronterende maar benodigde spiegel voor te houden. Met haar net ff andere ideeën brengt ze een heel eigen geluid en weet ze veranderingen op HR-vlak (zoals de overgang naar zelfsturing) in organisaties te realiseren. Een echte powervrouw!

~ C . Jonker- van der Peet