Wees de verandering die je in de wereld wilt zien.

Deze uitspraak van Gandhi is mijn levensmotto. Steeds kies ik voor zelfreflectie en bewustwording. Mijn transformatieproces is van buitengericht naar binnengericht, van moeten naar zijn, van oordelen naar waarnemen, van weerstand naar accepteren, van hard werken naar flow, van analyseren naar intuïtie....

 

In mijn werk als (team) coach en talentmanager begeleid ik mensen om te werken vanuit hun ware potentieel en het creëren van synergie binnen organisaties. Synergie ontstaat als er meer bewustwording komt. De essentie van coaching is bewustwording. Mijn specialisme is talentmanagement, feedbackcultuur, zelfsturing en coaching.

 

Mijn klanten zijn o.a.: ​Quint Wellington Redwood, Nationale Politie, KPN, InSpark, Bakkerij Bartels, Ziekenhuis Tergooi, UWV,  PPG Coatings Nederland, Delta Lloyd, Uretek, Gemeente Leiderdorp, Stichting Tabijn en dutchview.

Klanten aan het woord...
"Als je het niet kunt veranderen, verander dan hoe je erover denkt", want tenslotte heb je daar alleen invloed op. Dat kwam elke keer naar voren tijdens de coaching van Gelanda. Een waardevol coachingstraject doorlopen, wat me echt aan het denken heeft gezet om keuzes te maken.

- R. van de Pouw Kraan

Doortastend, mensenmens, professioneel en effectief. Doorziet het vraagstuk en de mens die tegenover haar zit. Maakt impact en helpt je vooruit.
~ T. Goense
Talent Management en coaching zit Gelanda in het bloed. Ze heeft een open houding en is zeer toegankelijk. Ze luistert, maakt scherpe observaties, denkt mee in oplossingen en weet je ook op de juiste momenten die confronterende maar benodigde spiegel voor te houden. Met haar net ff andere ideeën brengt ze een heel eigen geluid en weet ze veranderingen op HR-vlak (zoals de overgang naar zelfsturing) in organisaties te realiseren. Een echte powervrouw!

~ C . Jonker- van der Peet 

ZON | Ruysdaellaan 29 | 1213 ER Hilversum |  gelanda@zongroep.nl | 06-52718377 | KVK: 59594438 | Algemene voorwaarden

© 2020 Zongroep