'Het leven spiegelt je waar je nog niet vrij bent' ~ Gelanda

Coaching

Blauwe ogen
Intake
We gaan eerst kennismaken.
Vervolgens onderzoeken we waar je vastloopt, wat je wilt bereiken en ervaren. Tijdens de intake laat ik je kennismaken met IEMT methode.  
Sessies
In de sessies richten we op het bewust maken van jouw onbewuste belemmerende patronen en overtuigingen. Via IEMT methode kunnen we oude herinneringen laten vervagen waardoor emotionele lading verdwijnt.  Nu ontstaat er ontspanning, bewustwording en ruimte om keuzes te maken. Meestal zijn 3 a 4 sessies voldoende. 
Integral Eye Movement Therapy (IEMT)
IEMT is een krachtige methodiek voor stressreductie, behandeling van angst en depressie, traumaverwerking, identiteitsontwikkeling en persoonlijke groei. IEMT kent een protocol voor posttraumatische stress die wereldwijd omarmd wordt.

IEMT werkt rechtstreeks met het gevoelssysteem. Vanuit een gevoel dat in het heden als problematisch ervaren wordt, sporen we met behulp van een aantal vragen de eerste keer op dat je dit gevoel voelde zoals je nu voelt. Door middel van oogbewegingen instrueren we het brein om breder te kijken, te denken en te voelen met betrekking tot deze herinnering. De herinnering vervaagt, komt verder weg te staan en verliest zijn emotionele lading. Gevolg: omstandigheden in het heden roepen niet langer het problematische gevoel op. Te mooi om waar te zijn? Ik nodig je uit om het te gaan ervaren, want pas dan kun je dit geloven.